Saturday, 15 October 2011

FINAL EXAM ...

Oke , final exam da tiba , maka datang lha satu penyakit yang menyeksakan iaitu stress ,
12-10.2011-1.11.2011 lame kan aku exam . 3 paper aku dah jawap , akaun , ekonomi asas and sivik .
btw , exam kali niy aku tak pegang fone pown macam exam yang lepas-2 . bcoz si dia punya fone hilang . sobsob~ sedih . and terpaksa lha aku jawap exam dalam keadaan rindu gila babi kad si dia . hikhik . mengada-2 plak . tapi elok gak , bub bile stady sambil pegang buku niy banyak yang masuk otak tentang msg je . da too sambil baca buku sambil tersengih macam kerang busuk . heheh , kawan-2 plak cakap , tak payah nak risau sangat kalo gagal pown , tahun depan tetap gak class yang sama . tapi TIDAK pada aku . aku nak dapat result yang paling terbaik dari yang lepas-2 , terutamanya akaun bub aku na jadi akauntan so mane bole gagal akaun an . Jatuh standard .kih-2 . kepada Luqman Hakim , adiq aku  good luck untuk result pmr , begitu gak kepada budak-2 yang amek pmr . For my final exam , wish me luck oke .

<3 capital K <3 kbhai .

Saturday, 1 October 2011

suka suki hari ini .

 Haihai readers .
malam niy  na story sikit pengalaman  kat APBM tronoh tadi .
Hari niy setengah hari kad sana untuk seminar keusahawanan .
seminar niy sebenarnye untuk budak-budak form 5 and form 6 jea tapi , entah mcm ne kami budak-budak form 4 bole tersesat pown aku tak tau . hee .
and kami lha pelajar yang paling muda n tak matang kad sana . haha .
seminar too ade dua sesi . sesi pertama tak beshh + bosan + mengantok ,tapi sesi kedua mmg beshh + lawak.
aktiviti kita orang banyak . tapi tak perlulah aku cter semuanye k . and dalam banyak-banyak aktiviti . perbincangan secara berkumpulan lha aku paling SUKA , sbb nyer aku and tiga orang kawan aku langsung tak bagi idea.
semuanyer kaka n abg-2 yang buad semuanyer . haha . kesian dorang kena perah otak . terutamanya kaka nabila and abg jamil . hee .  u all spoting and  besh r . sayang ketadketad . <3
makan pulak . 4 kali makan . sarapan , minum pagi , makan tengah hari serta makan petang .
haha  . tapi time amek makan tengah hari .tiba-tiba makcik kantin tegor aku .niy ayat dy--> *alahai sikit nya makan diq oii , patod lha kurus pown * haha . agak langsi kan ayat makcik too .  btw , aku tak kisah pown dengan ayat langsi makcik too bb da mmg kenyataan . keh-3 .
okeh taktau nak updated ape dah , take care tau ;;) iloveyou .

Friday, 23 September 2011

seronok

                                 <3    Hayy reader reader sekalian <3
Dah lame tak update blog . semestinyer blog niy berhabuk gelaa n kau  rindu kad aku . kan blog an ?? hahaha . gelaa lha kau niy nysa . hee . eh , semua sehad ? tak sehad , alahai pergi makan ubat cepat-2 . kang tak dapat tak dapat bace post saya yang mintak kaki niy , kikiki .
       
Hari niy  , hari happy aku . korang bayang an dari pagi tadi aku skola sampai lha sekarang aku asyik tersengih tergelak . hahaha , walaupown seseorang telah membuat aku nangis tadi ea tetap tak merosakkan mood happy aku hari niy. kad skola tadi aku bergelak ketawa dengan best friend aku Iza .  kita owg memulakan misi bergelak ketawa dengan kutuk mengutuk antare satu sama lain , pastu gelak .  pastu gadoh n gelak balik . hahaa . lawak lha kau Iza . and waktu class ICT aku sambung gelak nan Iqa , alia , piqa n qila plak . hahaha . punca kegelakkan kita owg datang dari macam macam punca .haha , semuanye mengembirakan dan seronok korang ! btw , tengs korang buad aku happy hari niy . aku tao korang sayang aku , n aku pown sayang korang ketadd ketadd gak  hee , AKUSAYANGKAWANKAWANAKU!.

Sunday, 14 August 2011

Puase

                                                 HAYY READERS !
Pejam celik , pejam celik da 14 ary kte pose...woo~ sukenyer ....
Sbb-2 aq seronok berpuase ,
1. sahur , wlwpown time mkn too dgn mata yg tertutop , hee .
2. pegi bazar  nan parents .
3. berbuka dgn family , bkn senang tao na mkn sme-2 , sbb my dad asyk sibok je..
4. maen mercun nan adq... oppss , bkn mercun yg bahaya . tp mercun pop jea... too pown
    teman adq yg 4 taon too maen... keh3..
 5.g terawih...tp bkn ary-2 ....pegi time h/m tak byk.....
 haaa , seperti yg tertera d atas too lha sbb aq seronok puase....
 err , puase yg ke 14 niy aq tak dengar lg lagu raya kad radio , hisyy , ble lha dowg na pasang niy...
 aq da tak sabar na dengar....kowg pown mesty ase cm too gk an??
 urmm , taon niy tema family aq wane ijau ... chantek kn wane too ...mama yg pilih ...tp baju tak bely
 lg .... mama ckp cuty skola bwu g bely....nanty na borong baju byk-2..kalo bole 1 pasaraya...
 bole tak mama ??hehe xD mlampau pulak ....
 pape pown puase taon niy lebih baek dr taon-2 yg lepaz ... aq hope kowg pown cm tuhh....
             
    selamat hari raya kowg ....hee , xD ...

Thursday, 11 August 2011

Favourite song .

HAI PEMBACA ...

             Assalammualaikum ..

             Lme da asenyer tak update blog . n semestinyer blog niy mesti da berhabuk . hee .
             Urmmm , kowg bukak-2 blog niy mesti dengar lgu an . hah , lagu niy lha yg aq suke sangat . sbb lgu niy
             ade makne yg tersendiri . tambah-2 plak dpt dr owg yg aq suke . opss , bkn pakwe , boyfie or kekasih
             k .
             tp .... ishh , biarlah rahsia . hee , soey tak dpt na cter . sbb personal sgt . btw , aq harap kowg enjoy
             dengar lgu niy smbil layan story-2 aq yg tak sebrape niy . okeh lha . idea tak de da na story . Bye.