Friday, 23 September 2011

seronok

                                 <3    Hayy reader reader sekalian <3
Dah lame tak update blog . semestinyer blog niy berhabuk gelaa n kau  rindu kad aku . kan blog an ?? hahaha . gelaa lha kau niy nysa . hee . eh , semua sehad ? tak sehad , alahai pergi makan ubat cepat-2 . kang tak dapat tak dapat bace post saya yang mintak kaki niy , kikiki .
       
Hari niy  , hari happy aku . korang bayang an dari pagi tadi aku skola sampai lha sekarang aku asyik tersengih tergelak . hahaha , walaupown seseorang telah membuat aku nangis tadi ea tetap tak merosakkan mood happy aku hari niy. kad skola tadi aku bergelak ketawa dengan best friend aku Iza .  kita owg memulakan misi bergelak ketawa dengan kutuk mengutuk antare satu sama lain , pastu gelak .  pastu gadoh n gelak balik . hahaa . lawak lha kau Iza . and waktu class ICT aku sambung gelak nan Iqa , alia , piqa n qila plak . hahaha . punca kegelakkan kita owg datang dari macam macam punca .haha , semuanye mengembirakan dan seronok korang ! btw , tengs korang buad aku happy hari niy . aku tao korang sayang aku , n aku pown sayang korang ketadd ketadd gak  hee , AKUSAYANGKAWANKAWANAKU!.

No comments:

Post a Comment